In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Subventii

Obtinere subventie – angajare persoana peste 45 de ani

Care sunt pasii pentru Obtinere subventie – angajare persoana peste 45 de ani in cazul unei societati cu raspundere limitata?

Pas.1

Persoana peste 45 de ani care doreste sa se angajeze si nu are un loc de munca,  trebuie sa se prezinte la AGENTIA NATIONALA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA de domiciliu, pentru a fi luata in evidenta ca somer fara indemnizatie.

Actele necesare sunt:

  1. Carte identitate – copie si original;
  2. Acte studii – copie si original;
  3. Adeverinta de venit de la ANAF-ul de care apartine cu domiciliul cu specificatia ca ii este necesara pentru luare in evidenta somaj;
  4. Adeverinta medicala din care sa rezulte ca este apta de munca.

Pas.2

Societatea completeaza formularul Anexa1A.

Ex. Bucuresti sector 1

Formularul de gaseste pe sit-ul http://www.bucuresti.anofm.ro/.

Formularul pote fi trimis pe email: ALOFM sector 1: alofm@s1.anfom.ro cu solicitare numar de intrare sau depusa la sediul ANOFM.

ALOFM sector 1:  Str.Spataru Preda nr.12, corp cladire A, parter, sector 5

Pas. 3

Persoana care doreste sa se angajeze va merge la ANOFM pentru a solicita repartizarea locului de munca.

Pas.4

Societatea incheie cu persoana in cauza Contractul Individual de Munca, pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga sau partiala, urmand sa primeasca subventia proportional cu numarul de ore lucrate. Pentru anul 2018, norma intreaga, subventia este de 2200 lei timp de 12 luni , pentru o persoana care va fi incadrata pe o perioada de minim 18 luni.

Pas.5

Societatea completeaza Anexa 1B.

Ex. Bucuresti sector 1

Formularul de gaseste pe sit-ul http://www.bucuresti.anofm.ro/

Formularul pote fi trimis pe email  ALOFM sector 1: alofm@s1.anfom.ro cu solicitare numar de intrare sau depusa la sediul ANOFM.

Dupa depunerea Anexei 1B se va contacta ANOFM.

 Pas.6

Societatea depune in termen de 12 luni de la incheierea CIM dosarul de obtinere a subventiei.

Componenta dosarului se gaseste la adresa: http://www.bucuresti.anofm.ro/formulare.htm

CONVENTIE , TABEL NOMINAL cu persoanele incadrate in munca, DECLARATIE anagjator, ACTE necesare incheierii conventiei, conform prevederilor art. 85 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare

TABEL NOMINAL LUNAR, ACTE necesare lunare, conform prevederilor art. 85 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare

Contact:

ALOFM sector 1: str.Spataru Preda nr.12, corp cladire A, parter, sector 5

Telefon;

0758 102 141

0758 102 151

0758 102 132

Societatea noastra este o societate de expertiza contabila autorizata C.E.C.C.A.R. si are in portofoliu firme pentru care am intocmit dosarul de obtinere a subventiei guvernamentale acordate pentru angajare persoane ce depasesc 45 de ani. Servicii contabilitate si personal

Fax:

021 317 17 97

Sursa: www.contapenet.ro

Obtinere subventie persoana peste 45 ani